lördag 1 september 2007

Braja

Har varit en bra dag (som vanligt). Farmor och Hans (farmors man) kom på besök och dessutom Ulf och Agnes (Agnes är farmors syster. Jag hade aldrig träffat Agnes förut så det var jätte trevligt. Vi åt god middag på lillatorg och pratade. Fick veta en hel del om farmor Calles far. Han var ganska speciell... men de är alla på pappas sida. Kalle verkade inte så intresserad av att umgås men Calle (farmor) brydde sig inte så mycket. Föresten när började högern bry sig om miljö!? asså under valet var det knäpptyst om det! Är faktiskt lite imponerad även om dom ibland är ganska motsägelsefulla.


Carina och Agnes
På kvällen såg vi på TV och myste. Nu ska jag sova..
Massa pussar! älskar er (2) som faktiskt läser min blogg XD.
/ Flickan som alltid ler
Ps 6 dagar kvar (snart 5) !!!! :*

3 kommentarer:

Jesper sa...

Haha bli inte lurad av de demoniska kapitalistiska makterna nu bara! :P De utövar bara bara populärdemokrati, dvs de ändrar lite av sin politik så de får mer väljare :) (Fast det visste du säkert redan... jaja ^^)

Förresten vad händer om 5-6 dagar? Jag vet att det är utvärderingshelg snart men det är ju om 7-8 dagar? :O

Anonym sa...

Haha, tycker själv att det är bra att alla partier med makt i riksdagen bedriver miljöpolitik för tänk om det bara vad MP som gjorde det? :P


Ung Pirat däremot tar inte ställning höger/vänster-frågor, eller andra frågor som ligger utanför vårt principprogram. Vi är beredda att stödja såväl en socialdemokratisk som en borgerlig regering. Det enda vi är intresserade av är att marschen mot kontrollsamhället avbryts, och att kulturen och kunskapen släpps fria i samhället.

Men däremot igen om jag personligen skulle få skapa politik så skulle det bli mycket miljöpolitik. :)

Miss you söt.

Knastrasa sa...

Som sagt.. är imponerad.. tycker det är skitbra :) men det funkar inte XD men dom bryr sig iaf!