tisdag 18 september 2007

Men sverige!

Asså vissa svenskar! Hur smarta är vi egentligen! ja min dag har bestått av dumma svenskar som jag är gaaaanska så trött på.

1. min bror blev påkörd bakifrån av en cyklist när han gick och gubben hojtade se dig för skärp dig (lr nått liknande näkert inte änns sådär vulgär men ni förstår poängen) sen ckylade han bara vidare! först å främst.. hur fan ska min bror kunna se dig när du kommer bakifrån å sedan någon meter innan du kör förbi svänger rakt på honom! för det andra så lär dig trafik regler gubb (j*vel) En cyklist har ALLTID väjningsplikt gentemot fotgängare! dö dö dö!

2. nu kommer två liknade exempel men dom är lika jävla dryga båda två även fast jag förstår dem så är det så korkat så att man nästan blir ledsen. för något år sedan hörde jag på nyheterna om "en omfattande undersökning som visar att unga människor som sitter i fängelse/ ungdomsanstalt mår inte bra" XD det är fan ganska roligt för dom gjorde det till en jävligt stor grej.. hur nytt kan det va! man mår inte bra om man sitter i fängelse! alla ni som sitter å säger att 4 år är ingenting! skadestånd äh alldelse för lite! har du sett dom får bättre mat än oss! asså dom har typ tv å skit mycke lyx.. jag skulle lätt kunna bo i ett fängelse.. asså ärligt! vad i helvete! testa sitta 1 månad i fängelse får du se hur det känns! förästen innan dess skriv ned i din dagbok varje dag i en månad om vad som hänt.. det blir 30 sidor MINST! efter det.. sätt dig 1 månad i fängelse.. hare så trevligt.. tänk dig då 4år! 4år! då är du utan ekonomi och ibland utan kontakter när du kommer ut! inte konstigt att den som 1 gång begått ett brott möjligen begår flera med tanke på den situation man är i när man kommit ut.. nä jag är trött på folk som inte kan se kriminella som folk! Det kunde varit du själv! så de så!...
nä tillbaka till ämnet XD den tredje är den jag hörde ikväll "svenskarna tog sig inte vidare i fotbollsvm pga att dom inte var tillräckligt tränade" XD det är som att säga "svenskarna tog sig inte vidare för dom gjorde inte mål!" Du klarade det inte.. varför inte.. för att du inte var tillräckligt bra... jag är inte så dum så att jag inte frstår att dom inte var tillräckligt bra.. så låter tyvärr ganska mycket från sporten.. hon vann för att hon var bäst hon kom sist för att hon inte var bra.. lr rättare sagt.. hon var sämst... nä.. nog kritiserat. jag borde ägna mig åt självkritik istället.. känns lite mer givande. men men.. jaja vi hörs!
Puss på knull hjärtegull :P
/ jag som just skrev

Inga kommentarer: