tisdag 25 september 2007

Pappas födelsedag

Grattis pappa på 44års dagen! älskar dig
(även fast vi inte kom på det tillräckligt tidigt för att verkligen uppvakta dig, hoppas du har överseende)

-Jaha, hur har dagen varit då Ellen?
-Den har varit bra.
-Vad har varit bra?
-Jag började med det nyttiga ämnet Sv och min lärare sa till mig att inte alls vara orolig för det där med rättstavning för (som hon visade) så låg nästan alla i klassen på en 3a... när jag såg tabellen blev jag glad eftersom, även fast det inte var meningen, så såg jag att jag var bäst i klassen på ordförståelsen och en av de tre bästa i klassen på läsförståelse!!

Sen fortsatta dagen med HI Svetlana som är och pratkiserar hos Eva hade lektion med oss där vi pratade om Grekland, Aten och Sparta och om Lysistrate som jag självklart fick beröm av mina lärare för att jag visste vad den handlade om ;) kjag var den enda som läst lysistrate och om du själv inte läst den än, gör det, nu.... bums!

Lunch där jag å Amanda pratade med varandra, vi satt brevid varandra hela dagen, hon verkar snäll :). Lunchen var pest, men fil istället är ju inte helt fel, min lillebror var nog tvärr tvungen att äta fisksoppan iaf :/. Alla gick ifrån maten samtidigt och jag och Amanda satte oss på trean där jag luggade matte och hon ritade mustascher på alla ansikten i tidningen.

Efter en hel del mustascher senare hade vi matte då jag räknade PPM och promille, ganska tråkigt, så himla många dumma nollor!

Sist på schemat stod Ge. Proooooov!!!!! tror det gick bra (hoppas iaf) Kändes bra när jag lämnade.

Kom hem och skrev massa anteckningar till Sh så att jag kan plugga till provet på fredag.
Har ätit på Pizzerian här nedanför och nu är mina föräldrar på föräldrarmöte.
Fast det har nog inte varit det bästa idag. det bästa var att jag hade en konversation på MSN med Niclas som varade mer än 1min! vi sa till och med mer än hej, läget, görs! jag blir faktiskt himla gla, ska inte tvinga Niclas att läsa allt detta trams om mig det är bra sånna som du som gör (Jesper/ Stefan!) :P men om du läser Niclas så ska du veta att jag tycker om dig! Du gjorde sommaren 06 till den bästa sommaren i mitt liv å det kommer jag aldrig glömma! men bara så du vet de I'm the best your the hest inte tvärtom!

-vad ska du göra nu då?

-Plugga mer Sh å förhoppningsvis lite Eng.

puss å kram.

/ LillEllen

1 kommentar:

Stefan Flod sa...

Så klart jag läser :P