måndag 27 augusti 2007

Måndag

Hade 2 diagnostiska prov idag, både svenska och engelska. Jag tror det gick bra. Stavning är inte min grej men va fan man kan inte vara bäst på allt. Har börjat rita solar i mitt block!På Sh blev jag lite rädd för en kille. Vi fick i uppgift att analysera en bild på "någonting" vi valde en bild på shanghai och så satt vi och diskuterade den, efter ett tag så frågade han om jag var för eller emot kapitalism och jag hade tidigare blivit imponerad över hans inteligens så lite nervöst svarade det jag och frågade honom i retur och han svarade "jag är för kapitalism, det är mer rättvist" . Jag ville bara skrika men livrädd som jag var höll jag tyst och fortsatte att arbeta. Tror inte jag vill bråka med honom, han är fruktansvärt bildad och lite läskig. utöver det så har dagen gått ut på att dega på skolan, insåg att 4an är ganska mysigt.. bra utsikt..
Jag och mina dojjor, tyck fan synd om dem
Skolan från 4an

appropå skor, har köpt nya svarta fina converse! :) När jag kom hem så spelade kalle WoW och mamma och pappa fanns inte någonstans, lr jo, någonstans, mamma på okänd ort (reser så mycket med jobbet så man vet inte alltid vart) och pappa var på väg hem från stockholm.
Istället för att chilla som jag i vanliga fall skulle gjort så satte jag igång med att klistra löv till mitt bladtest. fantastiskt va kul man kan göra av tråkiga saker.

På kvällen kom pappa hem. Har saknat honom. tror inte jag sett honom på över en månad. Vi satt och kollade på mina löv, han var bättre än mig på lövens rätta träd men han var långt ifrån vad jag måste klara senare. Efter det så satt vi och löste matte tillsammans. Ska göra uppgift 1101-1119 imorgon och jag är redan på 1198. Föresten så fick jag veta hur det gick på matteprovet 15-20 p bör du ha för att matte A och B ska gå smärtfritt 30p för att klara matte C och D.. hade 34 :). Men nör jag och pappa satt och löste C uppgifterna kände vi oss lite smått dumma. Men tillslut löste vi alla! :p tror jag är bättre än pappa på matte faktiskt. åtminstone på vissa bitar. Så de så! :P Vi slutade kvällen med att sitta en meter från varandra och skypa med varandra och bea. Försökte spela spel över Skype, gick inge bra.. har mac så det kommer lite senare :). Nä nu ska jag gå och lägga mig.. ska bara skicka massa pussar till min lilla sol uppe i umeå.
Pussar och kramar
/ Dellen

1 kommentar:

Jesper sa...

Hoho, det är svårt med kompisar som har annorlunda politisk ståndpunkt. Jag har en kompis som är ganska höger han med, men vi kan hänga ändå. Det gäller att sätta sånt åtsidan när man u-u-umgås. Bråka om det ger som inget ändå.

Förresten är jag ruggigt avis på att du är så bra på matte! JAg vill ju å vara det! :P