tisdag 13 november 2007

Sorg

Ja du. Har inte skrivit på ett tag. beror nog nästan enbart på att jag insett att "det blir nog bra" tänket håller på å tynar bort. Det här kommer gå dåligt! Nu var jag ärlig. Känner mig hemsk och vill bara försvinna. Känns som jag sakta tynar bort. Snart finns jag inte mer.

Ajaa... har haft en helt underbar helg! Har sovit lite men det var helt underbart lägher med fina människor. Egentligen var själva lägret kanske inte underbart... jag hatar att säga hejdå.
Men det skär fortfarande i bröstet och jag tänker på tåget som lämnar perongen och när jag sluter ögonen kan jag känna dina händer smeka mitt hår och jag kan höra din röst. Jag vill inte släppa taget och samtidigt så försvinner jag.

Men det finns alltid någonting som gör att det är värt att sova och vakna och leva 1 dag till. Idag var det när Felix gick förbi och utan att säga något gick fram och rufsade håret på mig, när jag fick en kram av Oscar och inte minst när Aron ringde. Han va så söt! ^^ visste inte han tyckt det var så jobbigt att jag flyttat :S nog för att det var jobbigt men jag trode inte han tyckte det.... usch.. vill verkligen hem. Sover dåligt och pratar tydligen i sömnen igen.

Något annat att leva för är House.. måste ju se kvällens avsnitt och sedan nästa vecka... sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag plugga HI om inte Stefan svarar snart (det tror jag int han gör).

/LN

Inga kommentarer: